JM Financieel Advies (JMFA)
Voor bedrijven en particulierenBedrijven.
Voor financiële adviezen voor het bedrijf maar ook om de te hoge kosten op te sporen. Wij kijken door een nieuwe schone bril naar uw onderneming. U kan ook de boekhouding door ons laten doen. Voor meer informatie kijk bij bedrijven in het menu.


Particulieren.

U heeft schulden of geen overzicht meer over uw inkomsten en uitgave, de rekeningen stapelen zich op, u maakt het ene financieele gat dicht met het andere, of maakt envelloppen van de deurwaarders niet meer open kijk dan bij menu particulieren.

 

Waarom JMFA.

Duidelijk prijsbeleid, advies voor het bedrijf ook financieel. Duidelijk en professioneel raportage over het bedrijf geen fictie rapport maar duidelijke informatie. 


Betrouwbaar bedrijf.

Duidelijkheid en geregeld overleg, rappotage financiele zaken iedere maand. Budget met duidelijke afspraken om schulden af te lossen. 
Nieuws voor bedrijven en / of Particulieren.

Er worden geregeld nieuwsbrieven met informatie gedeeld op de website, u junt zich ook melden om deze nieuwsbrieven per e-mail te ontvangen kijk hiervoor onder menu formulieren. 


Website.

De website van JMFA wordt compleet in een nieuw jasje gestoken. Heeft u vragen of opmerkingen hierover laat het ons via de e-mail weten.